Immogo helpt u graag verder met het beheer van uw eigendom. Contacteer ons voor meer info.

Onze panden

U bent hier: Te Koop > Huis
Te renoveren woning
Te renoveren woning (Referentienummer Immoweb 5556858)
Ooievaarstraat 7, 2060 Antwerpen

Ideale starterswoning gelegen in hartje Antwerpen.

Verkocht
Te renoveren (handels)woonst op Paardenmarkt
Paardenmarkt 46, 2000 Antwerpen

Deze zeer gunstig gelegen en volledig te renoveren woning is gelegen op een wandelafstand van Park Spoor Noord, Eilandje en het MAS en vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer. Het pand biedt verschillende mogelijkheden naar renovatie of nieuwbouwproject. Ideaal voor starters of investeerders! Meer info op www.immo-go.be.

Verkocht
Goedgelegen woning met zonnig terras
Emile Vanderveldelaan 3, 2845 Niel
-Verkocht -Deze gezellige woonst bevindt zich pal in het centrum van Niel. Het gelijkvloers biedt eventueel mogelijkheid tot een handelsruimte of kan bij het bewoonbare gedeelte betrokken worden. Op de eerste verdieping bevindt zich de charmante living met houtkachel, ruime keuken met toegang tot het zonnige terras en de badkamer. Op de 2de verdieping zijn 2 slaapkamers met mogelijkheid tot 3 kamers gezien de grote ruimte. Verder is de woning volledig onderkelderd en heeft het verscheidene troeven. Mogelijkheid tot klein beschrijf!
Verkocht
Te renoveren opbrengsteigendom op goede locatie
Te renoveren opbrengsteigendom op goede locatie (Referentienummer Immoweb 20150429-0001754838-1)
Olijftakstraat 10, 2060 Antwerpen

Dit te renoveren herenhuis is gelegen in het centrum nabij Sint-Jansplein en nieuw park 'Spoor-Noord'. Vele mogelijkheden.

Verkocht
Perfect onderhouden gezinswoning met tuin en garage
Perfect onderhouden gezinswoning met tuin en garage (Referentienummer Immoweb 20151109-0001809667-1)
Laarsebaan 262, 2170 Merksem
Deze opvallende woning met mooie gevel is centraal gelegen te Merksem in een rustige straat. Er is een vlotte bereikbaarheid naar de verbindingswegen en het openbaar vervoer. Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal in een stijlvolle tegelvloer, een opbergkamer, een garage en een zonnige tuin met overdekt terras.

De 1ste verdieping beschikt over een keuken, een leefruimte in hoogstaand parket en een badkamer met wc, douche en marmeren wastafel. De 2e verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer in kwalitatief laminaat. Er is tevens ook een volwaardige kelder en zolder aanwezig. 

Deze woning is perfect onderhouden en instapklaar waardoor het een extra uitstraling krijgt! 

Mogelijkheid tot klein beschrijf!
Verkocht
Te renoveren woning aan Park-Spoor-Noord
Demerstraat 10, 2060 Antwerpen
- VERKOCHT! -Volledig te renoveren woning gelegen aan Park-Spoor-Noord. Mits grondige renovatie om te vormen tot een leuke stadswoning.
 
Opbrengsteigendom bestaande uit 3 entiteiten
Borrewaterstraat 111, 2170 Merksem
Gerenoveerde opbrengsteigendom (2008) bestaande uit een gelijkvloers appartement van 100m² + tuin en 2 studio’s van 40m² met elk apart sanitair. Momenteel zijn deze 3 wooneenheden verhuurd voor een totaal van € 1.025,00/maand.

Dak werd volledig geisoleerd door erkende aannemer, gebouw voorzien van dubbele beglazing (PVC) en vernieuwde Vaillant-ketels per verdieping.

Gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat. Centrale ligging nabij het centrum van Merksem. Verder nog uitbreidingsmogelijkheden!
Tevens klein beschrijf mogelijk!

  

Verkocht